FONTOS Bréking: Magyarországhoz is nagyon közel lehet már a szupervariáns
East Gate Business Park második üteme
Ingatlan

Új csarnok érte el a teljes bérbeadottságot

Portfolio
Elérte a teljes bérbeadottságot az East Gate Business Parkban található, több mint kilencezer négyzetméter alapterületű D3 csarnoképület - közölte a WING sajtóközleményében. A spekulatív beruházás a termelői, gyártó, illetve összetettebb, speciális raktározási igényekkel rendelkező bérlők szükségleteit szolgálja ki.

A WING tavaly kezdte meg a D3 csarnokfejlesztését az East Gate Business Park területén. A több mint 9000 négyzetméteres épület egésze a közel 20 százalékos irodaterületével együtt elérte a teljes bérbeadottságot. A spekulatív beruházás a termelői, gyártó, illetve összetettebb, speciális raktározási igényekkel rendelkező bérlők szükségleteit szolgálja ki.

Az East Gate ipari parkban jelenleg is számos nemzetközi nagyvállalat hazai vagy regionális központja található meg, a TOP50 legnagyobb magyar vállalatból öt cég is rendelkezik itt telephellyel. Az új csarnoképület teljes területét jelenleg két vállalat bérli. Itt rendezte be irodáját egy német, konyhai munkalapokat és hátlapokat gyártó cég, valamint Magyarország egyik legnagyobb, műszaki üzemeltetési, takarítási, kertészeti szolgáltatásokat végző facility management vállalata is.

Airport City Logisztikai Park
4680 m24.5–4.5
CTPark Arrabona - GYR1 PHASE 3
9202 m24.75–4.75
HelloParks Maglód
46000 m24.75–4.75
HelloParks Páty
58000 m24.75–4.75
Prologis Park Budapest-Sziget
2000 m24.7–4.7

„A növekvő hazai kiskereskedelmi forgalom új raktár- és logisztikai igényeket generált, amelyet az idei évben az ipari szegmensben bekövetkezett kifejezett növekedés jellemzett, és amely idén még jobban meghatározta a piacot, mint korábban. Erre a piaci helyzetre reagálva kezdtük meg East Gate PRO néven az East Gate Business Park bővítését is" - mondta Korda Zsófia a WING ipari fejlesztésekért felelős értékesítési igazgatója.

A WING 2021 júliusában bejelentett, East Gate PRO fejlesztése több mint húszezer négyzetméteres első két csarnoképületének átadására várhatóan 2022 második felében kerül majd sor, ezt követően a tervek szerint további négy csarnok épül még a területen. Az építkezést az UniCredit Bank finanszírozza.

Címlapkép: Wing

karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas
karacsonybutor

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
pozsony