Előfizetői tartalom

Így alakítja át az ingatlanpiacot a fenntarthatóság: konkrét lépéseken keresztül mutatjuk be a folyamatot

Portfolio
A logisztikai ingatlanok piaca mostanában főként az e-kereskedelem kapcsán kerül a középpontba, ugyanakkor van egy másik fontos terület is, ami az ingatlanpiac egészén belül ezt a szektort is érinti, ez pedig a fenntarthatóság. A fenntarthatóság és az energiahatékonyság kulcsfontosságú paraméterek a kereskedelmi ingatlanok fejlesztésében, de a vállalatok működését is egyre inkább meghatározzák. Az alábbiakban egy olyan cég példáján keresztül mutatjuk be a kérdést, aki már most számos ilyen irányú kezdeményezést indított el.

Manapság a fenntarthatóság a kulcsszó sok beruházás és fejlesztés esetében, melynek során a cégek különböző zöld megoldásokat alkalmaznak azért, hogy az új fejlesztések megfeleljenek az ESG-szempontoknak. A fenntarthatóság és az energiahatékonyság kulcsfontosságú paraméterek a VGP kereskedelmi ingatlanjainak fejlesztéseiben is. A vállalkozás számos ilyen irányú kezdeményezést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés