Előfizetői tartalom

Újabb elővárosi vonalon utazhatunk emeletes vonaton

Portfolio
Ma hajnaltól már a Budapest-Esztergom vasútvonalon is közlekedik az emeletes motorvonat - adta hírül Vitézy, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója Facebook oldalán. Vác, Cegléd és Újszász felé már 15, így az újabb forgalomba állított motorvonattal együtt összesen 16 új jármű közlekedik ezen a négy elővárosi vonalon.

Az esztergomi, 2-es vasútvonalon az új szerelvény munkanapokon 4:40-kor indul a Nyugati pályaudvarról Esztergomba, ahova 5:55-kor fut be S72-es vonatként. A reggeli csúcsidőben a vonal legkihasználtabb G72-es járatán közlekedik mostantól a KISS, Esztergomból 6:05-kor indul és 7:09-kor érkezik a Nyugatiba. A nap további részében a vonat a 100a ceglédi vonalon teljesít szolgálatot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés