Előfizetői tartalom

Hatalmas dunai fejlesztést jelentett be Fürjes Balázs: 57 kilométeren újul meg a Ráckevei-Duna

Portfolio
57 kilométeres szakaszon fog megújulni a Ráckevei (Soroksári) Duna. A projekt keretei közt megtisztítják és mélyítik a folyót, valamint a partszakaszt is rendbe hozzák - adta hírül Fürjes Balázs, Budapestért és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Facebook oldalán. A fejlesztés után budapestiek és a környéken élők újra birtokba vehetik a Dunát és a Duna-partot.

A kormányzati zöldfejlesztések egy fontos mérföldkövéhez érkeztünk: a Ráckevei-(Soroksári)-Dunán a következő évek egyik legjelentősebb környezetvédelmi beruházását készítjük elő. A Kvassay- és a Tassi-zsilip között mintegy 57 km hosszú folyószakaszon szeretnénk javítani a vízminőségen, és elérni, hogy a vízpart jóval több helyen megközelíthető legyen - írja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés