Előfizetői tartalom

Újratárgyalja a parlament a korábban elkaszált bérlakástörvényt

Portfolio
Akár a jövő héten újratárgyalhatja a parlament az önkormányzati tulajdonban, műemléki épületekben lévő lakások eladására vonatkozó bérlakástörvény módosítását - tudta meg a Világgazdaság. A törvény Országgyűlés által elfogadott változatát nyáron több ponton alaptörvény-ellenesnek minősítette az Alkotmánybíróság, így az egy időre lekerült a napirendről.

Csaknem féléves kitérővel, várhatóan november 9-én tér vissza a parlament elé a bérlakástörvény módosítása – tudta meg a VG. A lap értesülését Böröcz László, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, a bérlakástörvény eredeti módosító indítványának benyújtója is megerősítette, aki elmondta, a törvényalkotási bizottság november 4-i ülésén tárgyalja meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés