BudaPart_madártávlat
Ingatlan

Régiós ingatlanóriáshoz került a BudaPart egyik irodaháza

Portfolio
Eladta BudaPart Gate irodaházát a Market Asset Management Zrt. - az ingatlan új tulajdonosa az osztrák S Immo ingatlanbefektető cég lesz.

A bécsi székhelyű S IMMO a BudaPart Gate irodaházzal bővítette magyarországi ingatlanportfólióját. A 20 000 négyzetméter bérelhető területtel rendelkező irodaház eddig a Market Építő Zrt. leányvállalatának, a Market Asset Management Zrt. tulajdonában állt.

Scheer Sándor, a Market Asset Management Zrt. igazgatótanácsának elnöke és a Market Építő Zrt. vezérigazgatója az eladás kapcsán úgy nyilatkozott: “Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk a S IMMO AG-vel. Ez az irodaépület első budapesti ingatlanfejlesztésünk, melyet több is követ majd."

A tranzakció kapcsán Horváth Csaba finanszírozási és befektetési igazgató elmondta, a BudaPart Gate-et 100%-os töltöttséggel sikerült értékesíteni nemzetközi szakmai befektető, az S IMMO részére. A tranzakciót három hónap alatt valósítottuk meg a pandémiás időszak ellenére. Hozzátette, "a BudaPart városnegyed fejlesztés további irodaház fejlesztési ütemei számára ez egy kulcsfontosságú momentum.”

“A részvényügylet lezárása 2021 végére várható” - árulta el Kámán Norbert, a Market Asset Management Zrt. ingatlanvagyon-kezelési igazgatója. A két fél megállapodása szerint a vételárat nem hozták nyilvánosságra.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
BudaPart CITY

BudaPart CITY

1117 Budapest, Dombóvári út 26.
Kiadó terület: 11855 m2
Bérleti díj: 16.5 – 18.5 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

Címlapkép: Property Market

forint bankjegy
praga
elektromos autó töltő
aram_energia
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Online előadás
Mik a fontos szintek, formációk, indikátorok, amelyek befolyásolják az árfolyamot?
daruk191130gettybudapest