HelloParks Maglód
Ingatlan

Jelentős bérbeadás történt a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Megvannak a HelloParks Maglód első ütemét jelentő 46.000 négyzetméteres raktárcsarnok első bérlői a Furniture1 (itthon Butor1.hu), valamint a logisztikával és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó Karzol-Trans Kft személyében.

Maglódra költözik a litván érdekeltségű Furniture1 bútorforgalmazó, valamint a 100%-ban magyar tulajdonú, nemzetközi fuvarozással és raktározási szolgáltatással foglalkozó Karzol-Trans Kft. is. A két cég alig több mint félévvel a kivitelezési munkák megkezdését követően költözhetett be a Budapest szomszédságában elhelyezkedő HelloParks Maglód 46.000 négyzetméteres raktárcsarnokába.

A Furniture1 2006-ban startup cégként kezdte meg működését Litvániában. Jelenleg már 10 országban van jelen, hazánkban 2015 óta működik, ahol az itthoni webáruház Butor1.hu néven ismert. A maglódi elosztóközpontban bérelt 5000 négyzetméteren a cég egy 8 országot támogató létesítményt hoz létre. A magyar tulajdonú Karzol-Trans az új 6400 m2-es bérleménnyel központosítani tervezi az eddig széttagolt szolgáltatási helyszíneit.

A maglódi telken összesen 193.000 m2-nyi raktár-, könnyűipari- és irodaterület kialakítását tervezi a Futureal csoporthoz tartozó HelloParks. A parkban több csarnoképületet helyeznek majd el, a legkisebb 26 ezer, a legnagyobb – a bérlői igények függvényében – akár 90 ezer négyzetméteres is lehet.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
HelloParks Maglód

HelloParks Maglód

2234 Maglód,
Kiadó terület: 46000 m2
Bérleti díj: 4.75 – 4.75 EUR
Átadás:
2021 Q4

Ajánlatot kérek

Címlapkép: HelloParks

Amerika Kína sakk stockfotó
karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
pozsony