Előfizetői tartalom

Ezekben az országrészekben nőttek legjobban a lakásárak a járvány kezdete óta

Portfolio
A tegnapi KSH lakásárindexet követően az MNB is kiadta 2021 második negyedéves lakásárindexét. Ez alapján a KSH-hoz képest valamivel nagyobb, negyedéves alapon 3,1, éves szinten 13,3 százalékos volt az országos áremelkedés. Bár az adatok még itt is előzetesek, egyelőre úgy tűnik, hogy ha mérsékeltebb ütemben is, de tovább folytatódik az áremelkedés a hazai ingatlanpiacon.

Közzétette 2021 II. negyedévére vonatkozó lakásárindexét az MNB, ami alapján az előzetes számok szerint 2021 I. negyedévéhez képest 3,1 százalékkal, míg 2020 II. negyedévéhez képest 13,3 százalékkal mentek feljebb a lakásárak. A településeket jogállás szerint nézve a városok (Budapest nélkül) lakásárai emelkedtek legjobban, mintegy 18 százalékkal, míg a fővárosban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés