Előfizetői tartalom

Így fog kinézni a Bosnyák térre megálmodott új városközpont

Portfolio
A Bosnyák tér és a Rákos-patak között, egy közel héthektáros területen épül Zugló új központja, aminek kivitelezését a magyarországi Bayer Construct csoport szakaszosan fejleszti. A többfunkciós kerületi központ építkezése jövő év elején kezdődik, és a tervek szerint 2029-ben fejeződik be, ezzel egy több mint 10 éves történetnek és tervezésnek kezdődhet el a tényleges megvalósítása a Zaha Hadid Architects mesterterve alapján. A ZVK Projekt Iroda közzétette a beruházás látványterveit is.

Bőven több mint 10 éves történet a Mundo Center és Zugló egy új városközpontjának kialakítása, néhány évente szóltak hírek arról, hogy eladták, megvették, vagy hogy éppen mégis elkezdik a fejlesztést a Rákospatak utca és a Bosnyák utca által határolt telken. Érdemi változás végül 2019 decemberében történt, amikor a Magyar Közlönyben megjelent, hogy kiemelt jelentőségűvé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés