Előfizetői tartalom

Új egyetemi campus épül a pesti belvárosban - Kiderült, ki lesz a tervező

Portfolio
Új egyetemi campus épül fel 2026-ra a pesti belvárosban, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új campusa - osztotta meg Fürjes Balázs, Budapestért és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, közösségi oldalán. A projekt első lépésében tervpályázatot hirdettek, melynek eredményeként Tima Zoltán és Kruppa Gábor, a KÖZTI és a Hamburg C. vezető tervezői készíthetik el közösen az új campus részletes terveit.

"Új egyetemi campus épül fel 2026-ra a pesti belvárosban, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új campusa. Első lépésben nyílt, nemzetközi építészeti tervpályázatot hirdettünk, amelynek zsűrijében helyet kapott az Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építész Kamara delegáltjai mellett Budapest Főváros és Józsefváros főépítésze is. Izgalmas viták után egyhangú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés