Előfizetői tartalom

Új városháza épül Zuglóban: mutatjuk a terveket

Portfolio
Másfél évtizedes huzavona, dátum-tologatás és tervezés után most úgy tűnik végre tényleg megújul a Bosnyák tér. A téren új piac, szakrendelő és városháza is épül - közölte a zuglo.hu. Zugló képviselő-testülete ma arról szavazott, hogy elviekben egyetért a koncepciótervvel és felkérte Horváth Csaba polgármestert a tervpályázati kiírás előkészítésére. A témáról lakossági fórumot tartanak november 23-án.

A tervek szerint a Bosnyák téren egy 6-8 ezer négyzetméteres főtér létesül, innen sétálóutca nyílik, annak mentén helyezkedik majd el az újonnan megépülő modern városháza, a korszerű szakrendelő intézet és Zugló egyik szimbóluma, a Bosnyák téri piac is egy létesítményben. Az egész komplexum alatt mélygarázs segíti majd a parkolást. Az új Bosnyák téri városháza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés