Nordic Light Trio_2
Ingatlan

Fontos minősítést kapott egy Váci úti irodaház

Portfolio
Újabb aranyat kapott a Nordic Light Trio. A Váci úti irodafolyosó központi részében található fejlesztés az első Skanska által épített irodaház Magyarországon, amely megkapta a WELL v1 Core & Shell Gold minősítést.

Újabb aranyat kapott a Nordic Light Trio, a Skanska fejlesztése megszerezte a WELL Arany minősítését. A Váci úti irodafolyosó központi részében található fejlesztés az első Skanska által épített irodaház Magyarországon, amely megkapta a WELL v1 Core & Shell Gold minősítést. A projekt az arany fokozatú LEED környezetvédelmi tanúsítvány és az arany szintű Access4you akadálymentességi besorolást követően érte el ezt az eredményt.

November 18-án a Portfolio Property Awards 2021 rendezvényen díjazzuk az elmúlt év legnagyobb ingatlanpiaci teljesítményeit. Részletekért kattints!

Az épületben rendkívül hatékony szellőztető és légszűrő rendszer működik mikrobák és penész elleni védelemmel, a vízminőséget is folyamatosan ellenőrzik és felügyelik. Az irodákat úgy tervezték, hogy egész évben kellemes hőmérsékletet biztosítsanak, és nyugodt, zajmentes környezetet teremtsenek a munkavégzéshez. A Nordic Light Trio hét emeletes, összesen 14 000 négyzetméteren kínál bérbeadható irodahelyiséget.

Címlapkép forrása: Skanska

aram_energia
who getty stock
astrazeneca-sarah-gilbert-vilagjarvany-halalosabb-covid-19-omikron-varians
bux
sötétház
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Online előadás
Állítsd a valószínűségeket a saját oldaladra!
daruk191130gettybudapest