Előfizetői tartalom

Olyan zöld doboz épül, hogy az már majdnem erdő

Portfolio
Mintegy 21 ezer négyzetméteres logisztikai park épül Budapest vonzáskörzetében, az M1-es autópálya mentén, Biatorbágyon. A Defactoring Zrt. fejlesztéseként megvalósuló LogiCube Park fenntartható raktárépületeket és irodaterületeket kínál, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A projekt első üteme, amely 1 milliárd forintos beruházást jelent, idén novemberben indul, az átadás 2022 utolsó negyedévében várható.

Az 55 ezer négyzetméteres területen megvalósuló LogiCube Park első ütemében 2550 négyzetméter raktárépület és a hozzá tartozó irodaterületet építenek. Az összesen négy ütemben felépülő park létesítményei 1000 és 7500 négyzetméter között kínálnak bérelhető raktár- és „A” kategóriás irodaterületeket, valamint belső parkolókat a bérlők részére. Az összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés