logi cube raktár
Ingatlan

Olyan zöld doboz épül, hogy az már majdnem erdő

Portfolio
Mintegy 21 ezer négyzetméteres logisztikai park épül Budapest vonzáskörzetében, az M1-es autópálya mentén, Biatorbágyon. A Defactoring Zrt. fejlesztéseként megvalósuló LogiCube Park fenntartható raktárépületeket és irodaterületeket kínál, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A projekt első üteme, amely 1 milliárd forintos beruházást jelent, idén novemberben indul, az átadás 2022 utolsó negyedévében várható.

Az 55 ezer négyzetméteres területen megvalósuló LogiCube Park első ütemében 2550 négyzetméter raktárépület és a hozzá tartozó irodaterületet építenek. Az összesen négy ütemben felépülő park létesítményei 1000 és 7500 négyzetméter között kínálnak bérelhető raktár- és „A” kategóriás irodaterületeket, valamint belső parkolókat a bérlők részére.

Az összesen 8,5 milliárd forintos beruházással megépülő logisztikai park első ütemének építése 2021 novemberében kezdődik, és várhatóan 2022 negyedik negyedévében kerül átadásra. A fejlesztés folyamatosan zajlik majd, az utolsó ütem befejezése 2028-ra várható.

„A projekt 2015-ben indult zöldmezős beruházásként, ahol az induló legfontosabb feladatok a közművek bevezetése és a jó minőségű bekötőút megépítése voltak. A főként kkv-k számára ideális park megépítésénél, energiahatékony megoldásokat alkalmazunk, amelyek magukba foglalják a hőszivattyús gépészeti rendszereket, a napelemek telepítését, illetve a hatékonyabb szigetelésért és élhetőbb környezetért a zöld homlokzat kialakítását. Már megkezdtük a bérbeadási tárgyalásokat, amelyben kizárólagos partnerünk a 108 Agency” – mondta Nagy Olivér, a Defactoring Zrt. vezérigazgatója.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
CTPark Vecsés VCS 2

CTPark Vecsés VCS 2

2220 Vecsés,
Kiadó terület: 19201 m2
Bérleti díj: 4.75 – 4.75 EUR
Átadás:
2021 Q4

Ajánlatot kérek

Címlapkép forrása: Defactoring Zrt.

vulkán láva
oltás vakcina koronavírus
kreml oroszország moszkva
Itt az újabb csapás a Brexit miatt - A Nissan mégsem Angliában gyártja az új X-Trailt
washingtondc
varsó, csúcs, orbán, találkozó
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Díjmentes online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
székesfehérvár