Előfizetői tartalom

Indulhat: megvan a megegyezés a 2-es metró és a gödöllői hév összekötéséről

Portfolio
Egyetértett a Fővárosi Közgyűlés arról a megállapodásról, amely a következő évekre meghatározza az együttműködési kereteket és a műszaki tartalmat a 2-es metró és a gödöllői hév összekötésének fejlesztésére. A megállapodás hatoldalú, a X., XIV., XVI., XVII. kerületek, a Fővárosi Önkormányzat és a kormányzati Budapest Fejlesztési Központ köti egymással - írja Vitézy Dávid közösségi oldalán. 

A hév H8-as gödöllői és H9-es csömöri vonal fejlesztése és ezek összekötése az M2-es metróvonallal része a februárban bemutatott Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiának. Kapcsolódó cikkünk 2021. 10. 06. Homolya Róbert: A budapesti vasútfejlesztések mindenkit érintenek az országban 2021. 10. 04. Indul az évszázad legnagyobb fővárosi vasútfejlesztése 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés