FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Kilenc ingatlan került az Indotek tulajdonába

Portfolio
Több portál is megírta korábban, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) még júniusban értékesített egy 14,6 milliárd forintos ingatlancsomagot, most azonban a Magyar Nemzet a nyertes nevét is közzétette. Az árverési tétel nyertese az Indotek-Investments Alapkezelő Zrt.-hez tartozó ReoCo Value Added Ingatlanalap lett.

Június 15-én zárult le az MNV azon árverése, melynek során egy kilenc elemből álló, bruttó 14,6 milliárd forint értékű ingatlancsomag cserélt gazdát. Az „Ingatlancsomag 1” megnevezésű árverési tétel tartalmazta többek között az Andrássy út 73–75. alatti volt MÁV-székházat, a 1014 Budapest, Táncsics Mihály utca 1. szám alatt található ingatlant, de a siófoki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés