Előfizetői tartalom

Kapkodtak az üres raktárak után novemberben: óriási területeket bérlenek a cégek

Portfolio
Az irodapiacon és a logisztikai szegmensben is jöttek létre új bérleti tranzakciók novemberben, de leginkább a raktárak után volt nagy az érdeklődés. Több mint 83 ezer négyzetméternyi logisztikai ingatlanban bérlet területről számolhatunk be az elmúlt hónapból, ezek között volt a Teqball Kft. üzletkötése a CTPark Budapest Westben, a Bútor1 és a Karzol-Trans bérleti megállapodása a HelloParks Maglód első ütemébe, valamint hatalmas előbérlet jött létre a Boxy Logisztika Zrt. és a VGP között az Aerozone Parkban. Az irodapiacon a CPI Balance Loft irodaháza köszönthetett új bérlőt.  . Bár októberben nem jelentettek be nagyobb területekre szóló megállapodásokat a cégek, a novemberi hónap már eseménydúsabban telt, amit össze is foglalunk. 

A Peridot a Balance Loft új bérlője Hosszú távú irodabérleti megállapodást kötött a CPI Hungary és a magyar piacon új belépőnek számító amerikai Peridot Financing Solutions. A cég magyar központja augusztusban készült el a Váci úti Balance Loft irodaház első emeletén, a szerződés létrejöttét a JLL segítette. A 2021-es év negyedik negyedévében közel 40 000 m2 lezárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés