Előfizetői tartalom

Több fontos személyi változás történt a novemberi ingatlanpiacon

Portfolio
Több személyi változás is történt novemberben a hazai ingatlanpiacon. Új kollégával bővült a Nhood Hungary csapata Kákosy Beáta személyében, akinek feladata a cég által kezelt ingatlanportfólió teljesítményének átfogó elemzése lesz. Emellett a ConcergenCE csapata is két új ingatlankezelő kollégával bővült, Dobó Ildikó és Berkes Gellért személyében. A Knight Frank Lóska Erikát nevezte ki a cég társügyvezető-igazgatójává, amivel párhuzamosan a cég irodadivíziójának élére Holy Petra került.

Nhood Hungary Új kollégával bővült novemberben a Nhood Hungary csapata. Kákosy Beáta 23 éves ingatlanpiaci tapasztalattal érkezett céghez, kereskedelmi ingatlanokkal 2001 óta foglalkozik. A Nhoodnál a cég által kezelt ingatlanportfolió teljesítményének átfogó elemzése lesz a feladata, munkájával elsősorban az asset managementet és a bérbeadást segíti. ConvergenCE 2021...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés