Előfizetői tartalom

Smart Budapest Közösséget alapított a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Portfolio
December 1-jén, a hatodik kerületi HubHuB közösségi irodában tartotta meg első gyűlését a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) által életre hívott Smart Budapest Közösség. Az együttműködési platform célja, hogy a városinnovációért felelős fővárosi döntéshozókat összekapcsolja a budapesti vállalkozói szféra azon szereplőivel, akik hatékonyan képesek segíteni a városvezetés Smart City Stratégiájának megvalósítását.

A Közösség tagjai azon vállalkozók és innovátorok lettek, akik érvényesen és eredményesen pályáztak a BVK által idén nyáron meghirdetett Smart Budapest Ötletversenyre. A versenyre csaknem 100 nevezés érkezett, ezek közül legjobbakat a BVK stábja, illetve a fővárosi közműcégek szakértői válogatták ki. A tizenkét legjobbnak, legérettebbnek ítélt projektet a Közalapítvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés