Előfizetői tartalom

Térképen a legfrissebb lakásárak: a te környékeden mennyit ér egy négyzetméter?

Portfolio
A koronavírus hatására tavaly épp csak megtorpanó lakáspiac idén látványosan meglódult. 2021-ben mind a forgalom, mind az árszint éves alapon 10-15 százalék közötti mértékben emelkedhet - derül ki a legfrissebb OTP Lakóingatlan Értéktérképből. A nyolcadik éve tartó folyamatos, éves alapú reálár-növekedést most leginkább a kibővített lakástámogatási rendszer, az inflációs félelmek, illetve a megkezdett kamatemelés ellenére is vonzó hitellehetőségek támogatják. Nézzük, hol mennyiért cseréltek gazdát a lakások 2021 első három negyedévében!

Az OTP Lakóingatlan Értéktérkép jelenlegi száma 2021 első három negyedévének a NAV által eddig feldolgozott forgalmi adatai alapján vizsgálta meg, hogy a tavalyi év azonos időszakával összevetve területileg, jogállásonként, ingatlantípusonként egy év alatt hogyan változtak az árak és az ország, valamint Budapest különböző részein jelenleg milyen árakkal találkozhatunk....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái