Előfizetői tartalom

Térképen a legfrissebb lakásárak: a te környékeden mennyit ér egy négyzetméter?

Portfolio
A koronavírus hatására tavaly épp csak megtorpanó lakáspiac idén látványosan meglódult. 2021-ben mind a forgalom, mind az árszint éves alapon 10-15 százalék közötti mértékben emelkedhet - derül ki a legfrissebb OTP Lakóingatlan Értéktérképből. A nyolcadik éve tartó folyamatos, éves alapú reálár-növekedést most leginkább a kibővített lakástámogatási rendszer, az inflációs félelmek, illetve a megkezdett kamatemelés ellenére is vonzó hitellehetőségek támogatják. Nézzük, hol mennyiért cseréltek gazdát a lakások 2021 első három negyedévében!

Az OTP Lakóingatlan Értéktérkép jelenlegi száma 2021 első három negyedévének a NAV által eddig feldolgozott forgalmi adatai alapján vizsgálta meg, hogy a tavalyi év azonos időszakával összevetve területileg, jogállásonként, ingatlantípusonként egy év alatt hogyan változtak az árak és az ország, valamint Budapest különböző részein jelenleg milyen árakkal találkozhatunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés