Előfizetői tartalom

Kelet-Magyarország egyik legnagyobb elosztóközpontjává nőheti ki magát egy autópálya melletti kistelepülés

Portfolio
Egy éven belül második logisztikai csarnokának átadására készül a Polgári Ipari Parkban az Infogroup: az idén átadott 4500 négyzetméter területű ’C’ csarnok után, az 5500 négyzetméter területű ’D’ csarnokot is hamarosan használatba veszik. A Miskolctól, Nyíregyházától és Debrecentől is hasonló távolságra lévő Polgár így egyre fontosabbá válik Kelet-Magyarország logisztikai térképén.

A kelet- és középmagyarországi régiók logisztikai piacán is aktív cég mindkét csarnokot spekulatív fejlesztés keretében építette és további intenzív ipari-logisztikai fejlesztéseket tervez. „Polgáron további csarnok építése van kilátásban, a Karcagi Ipari Parkban két csarnok - egy ipari és egy logisztikai - fejlesztés átadását tervezzük, Miskolcon pedig végső fázisába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés