Előfizetői tartalom

Három új projektet jelentett be a lakásfejlesztő: itt indulnak az építkezések

Portfolio
Több mint 300 új otthonnal növeli kínálatát a Cordia. A három bejelentett projekt a VIII. kerületi Corvin Sétány közelében, a IX. kerület átalakulás alatt álló városrehabilitációs negyedében és a budai Vár szomszédságában épül fel. A Futureal-csoporthoz tartozó társaság a tavalyihoz képest mintegy 50%-kal több lakást ad át, az értékesített otthonok számát pedig megháromszorozza.

Három fejlesztés keretében több mint 300 otthonnal bővíti lakáskínálatát a Cordia. Az összesen több mint 26 300 négyzetméternyi bruttó terület fejlesztését jelentő projektek ezúttal három kerületet érintenek: a VIII. kerületi Corvin Sétány közelében az i6 Residence, a IX. kerület átalakulás alatt álló városrehabilitációs negyedében a Millennium Residence, a budai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés