Előfizetői tartalom

Átadták a legújabb, négysávos Tisza-hidat

Portfolio
Átadták a forgalomnak az M44-es Tiszakürt − Lakitelek között megvalósult szakaszát - írja a Magyarépítők.hu. A 10 kilométer hosszú, 2 x 2 sávos szakasz a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a Duna Aszfalt Zrt. kivitelezésében valósult meg nettó 51,3 milliárd forintból. A szakasz leglátványosabb műtárgyát kétségtelenül az új tiszaugi Tisza-híd jelenti.

Szerdán átadták az M44 gyorsforgalmi út Lakitelek − Tiszakürt szakaszát, az eseményt az új tiszaugi Tisza-hídnál tartották. Az M44-es Lakitelek és Tiszakürt közötti, 10 kilométer hosszú, 2 x 2 sávos szakasza a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a Duna Aszfalt Zrt. kivitelezésében valósult meg nettó 51,3 milliárd forintból. A végleges kiviteli terveket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés