Előfizetői tartalom

Hol vannak és mennyibe kerülnek Budapest legdrágább új lakásai?

Portfolio
Mint ahogy arról a hetekben cikkeztünk, a fővárosi újlakáspiac továbbra is szárnyal, és miközben csökkennek az átlagos négyzetméterek, addig az átlagár sosem látott magaslatokba szökött. Azt is megírtuk, hogy melyik kerületekben jelentkezett a legnagyobb változás, most pedig annak járunk utána, hogy hol is vannak a legdrágább új lakások.

Átlag, medián Mielőtt még megnéznénk hol is találjuk a legdrágább lakásokat, vessünk egy pillantást a az átlag és a medián árak közötti különbségre. Egy átlagos új lakás a Budapesti Lakáspiaci Riport közel 5000 új, szabad (és árral ellátott) lakást tartalmazó adatbázisa szerint jelenleg 76,1 millió forintba kerül (ami 6,1 millió forintos, vagy 8,7%-os növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés