Előfizetői tartalom

Eladja a reptér melletti ingatlanjait a fejlesztő - Ezzel magyarázza a döntést

Portfolio
Már 2021 augusztusában jóváhagyta a CPIPG igazgatótanácsa azt a tervet, miszerint a következő 6-12 hónap során körülbelül 1 milliárd eurós értékesítést hajtanak végre, ezúttal viszont konkrét országokat és értékesítendő ingatlanokat is megnevezett, melyek között magyarországi épületek is vannak. A már aláírt eladási szerződésekből bruttó 700 millió euró bevételre tesz szert a vállalat. Az értékesítésből befolyó összeg a cég pénzügyi profiljának feltöltését szolgálja a jövőbeli növekedés érdekében - foglalta össze a cég közleményét a Property Forum.

Számos ingatlanjának értékesítéséről döntött augusztusban a CPIPG igazgatótanácsa. A csoport vezetése azokra az eszközökre összpontosított, amelyek nem tartoznak az alapvető eszközeik közé és most rendkívül jó áron értékesíthetők. Budapesten ez az Airport City logisztikai ingatlanának eladását és egy kis budapesti irodaingatlan értékesítését jelenti, melyre 2021...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés