Előfizetői tartalom

Rekordalacsony hozam mellett adhatták el a belvárosi luxusirodaházat

Portfolio
Megvásárolta az Union Investment a Budapest belvárosi Szervita Square Building többfunkciós - kereskedelmi területeket érintő - épületét. A felek ugyan nem közölték a tranzakció értékét, sem a hozamszintjét, de piaci információink alapján az eladási ár olyan magas volt, hogy ezzel a hazai piacon rekordalacsony hozam mellett történt meg az értékesítés.

"Benchmark tranzakció ment végbe a közép- és kelet-európai régióban" - írja a Szervita Square fejlesztője, a Horizon Development közleményében. A LEED Platinum minősítésű, többfunkciós budapesti belvárosi ingatlant (a lakórészeket leszámítva) az Union Investment vásárolta meg egyik intézményi ingatlanalapja számára. A felek megállapodtak abban, hogy a vételár részleteit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés