Előfizetői tartalom

Aktív volt 2021 utolsó hónapja a hazai ingatlanpiacon: fontos pozícióváltások történtek

Portfolio
Az év vége is aktív volt a hazai ingatlanpiacon, ismét több fontos személyi változás történt. Decembertől Dan Molander, a svéd Kinnarps értékesítési igazgatója vette át a magyar leányvállalat irányítását. A Prologis pedig egyszerre két női vezetőt is kinevezett Magyarországon: Andrelli Szilvia a Prologis Magyarország ingatlan-üzemeltetésért- és ügyfélélményért felelős igazgatója lett, míg Hunyadi Zsuzsannát a bérbeadásért és ügyfélélményért felelős igazgatói pozícióba léptették elő. Emellett a GTC Felügyelőbizottsága Gárdai Jánost operatív igazgatónak, Pedja Petronijevicet pedig fejlesztési igazgatónak nevezte ki.

Kinnarps Decembertől Dan Molander, a svéd Kinnarps értékesítési igazgatója veszi át a magyar leányvállalat irányítását. Az új szakember elsődleges feladata a piaci pozíciók megőrzése, valamint a járvány nyomán folyamatosan alakuló irodapiaci változások lekövetése lesz. A 40 éves stockholmi szakember korábban a japán multinacionális nagyvállalat, a Ricoh Globális Ügyfélkapcsolatokért...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái