Előfizetői tartalom

Megszabadulnak az öregedő eszközöktől az ingatlanbefektetők?

Portfolio
A fenntarthatóság egyre nagyobb szakadékot teremt az új, kiváló minőségű eszközök, valamint a régebbi, használt ingatlanok között, az elsőrangú területeken és a városok alpiacain egyaránt. Portfólióik védelme érdekében a befektetők olyan A-kategóriás épületekre összpontosítanak, amelyekben a fenntarthatósági és a jóléti szempontok előnyt élveznek, ezzel egy időben pedig megszabadulnak az olyan elöregedő, nem megfelelő eszközöktől - derül ki a Colliers 2022-es Global Investor Outlook jelentéséből.

Az EMEA-régióbeli befektetők 67%-a stratégiája legfontosabb elemei közé a főbb piacokon található, minőségi irodai ingatlanokat választotta. Bizonyos európai városok, mint London, Párizs, Berlin és München megőrizték vonzerejüket, valamint jövőre is nagy keresletnek örvendenek. Az irodák vonzereje nemcsak abból a felismerésből ered, hogy az ezen eszköz iránti kereslet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés