Előfizetői tartalom

Pest megyei városban épül új sportcsarnok

Portfolio
Új sportcsarnok építésére írt ki közbeszerzést Százhalombatta önkormányzati hivatala, szúrta ki a Magyar Építők az európai közbeszerzési értesítőben. Az önkormányzat a munkálatok keretei közt felújítja a már meglévő csarnokot, mely az újonnan felépítendő létesítmény bemelegítőpályája lenne. A nyílt eljáráson az ajánlattétel határideje február 4-e.

Kivitelezőt keres a százhalombattai önkormányzat a város új, multifunkcionális sportcsarnokának felépítésére. Az európai közbeszerzési értesítő adatai szerint a munkálatok a Vasút utca 1. cím alatti ingatlanon zajlanak majd. A pályázat szövege szerint a területen jelenleg is egy napi szinten használatos sportcsarnok van, amely a későbbiekben az építendő új csarnok bemelegítő-csarnokaként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés