Előfizetői tartalom

Folytatódik a marakodás a régiós ingatlanóriás felvásárlásáért

Portfolio
Kevesli az Immofinanz vezetősége a cég második legnagyobb részvényese, az S Immo által kínált részvényenkénti 23 eurós árat a cég további 10%-os részesedéséért. Az igazgatósági tanács, a felügyelő testület és az üzemi tanács indoklása értelmében a 23 eurós ajánlat nem tükrözi hűen a cég valós értékét és a benne rejlő fejlődési potenciált és arra buzdítják a cég többi részvényesét, hogy ne fogadják el az ajánlatot. A történet nincs előzmények nélkül.

Még tavaly, december 8-án jött a hír, hogy az S Immo, az Immofinanz második legnagyobb részvényese 23 euró/részvény értékben vételi ajánlatot tett arra, hogy további 10% részesedést szerezzen a cégben. Az Immofinanz vezetősége most közleményben közölte, hogy szerintük az ajánlat nem tükrözi a cég valós értékét és bőven áron alul van az ajánlat. Indoklásuk szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés