Előfizetői tartalom

Ennyiért dobják piacra Amerika legdrágább lakóházát - Videón a látványos épület

Portfolio
Amerika legdrágább otthonává válhat az a "The One" nevű, mintegy 9750 négyzetméter alapterületű lakóház, amit 295 millió dollárért (93 milliárd forint) kínálnak eladásra. A gigantikus ingatlan Los Angeles Bel Air városrészében található, azonban a luxus mögött hatalmas adósságok és más problémák állnak. Mindenesetre ha sikerül az eladás, ez lesz minden idők legdrágábban értékesített lakóingatlana az Egyesült Államokban - írja a CNBC.

Amerika legdrágább lakóháza lehet az a Los Angeles-i ingatlan, amit most 295 millió dollárért kínálnak eladásra. A "The One" nevű komplexum 9750 négyzetméter alapterületű és egy 15 ezer négyzetméteres telken található. Összesen 21 hálószobával és 42 fürdőszobával rendelkezik, kilátással a Csendes-óceánra, Los Angeles belvárosára és a San Gabriel-hegyre. Az ingatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés