Előfizetői tartalom

Mennyi lakbért kell most fizetnie havonta egy bérlőnek Budapesten?

Portfolio
Több ezren kitöltötték legutóbbi lakásbérleti díjakkal kapcsolatos kérdőívünket, melynek eredményeit hamarosan bemutatjuk, addig viszont egy gyors összegzésben nézzük meg a keresleti és a kínálati bérleti díjakat a Rentingo.com felmérése alapján. Jelenleg átlagosan 157 ezer forintot kérnek Budapesten egy kiadó lakásért, és szemben a tavaly téli folyamatos árcsökkenéssel, az induló ötödik járványhullám ellenére a bérleti díjak további növekedése várható.

Tovább nőttek a bérleti díjak decemberben a budapesti kiadó lakások piacán, és ez a trend 2022-ben is folytatódhat. A 2020-as látványos bezuhanást követően a koronavírus-járvány újabb hullámai egyre kevésbé befolyásolták az árakat, sőt 2021 végére a piac függetleníteni tudta magát a pandémiától. Jelenleg átlagosan 157 ezer forintot kérnek Budapesten egy kiadó lakásért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés