Előfizetői tartalom

Hatalmas fejlesztési területet vettek az agglomerációban: tovább terjeszkedik az ingatlanfejlesztő

Portfolio
Több mint 22 hektáros fejlesztési területet vásárolt Szigetszentmiklóson a GLP, a jelenleg is kivitelezés alatt álló GLP Sziget Logisztikai Központ közvetlen szomszédságában. Ezzel tovább bővülhet a projekt, amelynek idén befejeződő első üteme mintegy 70 ezer négyzetméternyi raktárterületet jelent majd. Az első épület már befejezett részére a használatba vételi engedélyt is megszerezte a vállalat - áll a cég közleményében.

Kevesebb mint egy évvel az építkezés kezdete után a Sziget Logisztikai Központ első, 23 ezer négyzetméteres létesítménye megszerezte a használatba vételi engedélyt. Az épületet, annak további 22 ezer négyzetméteres bővítményével együtt már korábban bérbe adták a Fiege Csoportnak. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 21. Hatalmas üzletkötés a raktárpiacon: 43 ezer négyzetméteres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés