GLP Szigetszentmikló raktár
Ingatlan

Hatalmas fejlesztési területet vettek az agglomerációban: tovább terjeszkedik az ingatlanfejlesztő

Portfolio
Több mint 22 hektáros fejlesztési területet vásárolt Szigetszentmiklóson a GLP, a jelenleg is kivitelezés alatt álló GLP Sziget Logisztikai Központ közvetlen szomszédságában. Ezzel tovább bővülhet a projekt, amelynek idén befejeződő első üteme mintegy 70 ezer négyzetméternyi raktárterületet jelent majd. Az első épület már befejezett részére a használatba vételi engedélyt is megszerezte a vállalat - áll a cég közleményében.

Kevesebb mint egy évvel az építkezés kezdete után a Sziget Logisztikai Központ első, 23 ezer négyzetméteres létesítménye megszerezte a használatba vételi engedélyt. Az épületet, annak további 22 ezer négyzetméteres bővítményével együtt már korábban bérbe adták a Fiege Csoportnak.

Az érintett épület második részének átadása idén márciusra, míg a következő, különálló ingatlan befejezése szeptemberre várható. Befejezése után a Sziget Logisztikai Központ jelenlegi fázisa mintegy 70 ezer négyzetméternyi korszerű raktárterülettel bővíti az állományt.

A teljes beruházás összesen 150 ezer négyzetméterrel tesz majd ki.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
CTPark Budapest East - ULL7

CTPark Budapest East - ULL7

2225 Üllő, Zöldmező út
Kiadó terület: 19868 m2
Bérleti díj: 4.75 – 4.75 EUR
Átadás:
2022 Q1

Ajánlatot kérek

A Sziget Logisztikai Központ a GLP első magyarországi fejlesztése, ennek révén a cég a hazai piacra is bevezeti tervezési koncepcióját, amely a raktárterület hatékony kihasználására és az energiamegtakarításból adódó költségcsökkentésre összpontosít. A szabványban fontosak az ESG tényezők, elsősorban a fenntarthatóság, a szén-dioxid-kibocsátás mérséklése, a jólét és a biológiai sokféleség. Ennek megfelelően tervezik a hőszigetelést, a LED világítást, az energiahatékony fűtési rendszereket, a természetes fény nagyarányú használatát és az okosmérést.

Kerekes István, a GLP Hungary országigazgatója elmondta: „A GLP globális és helyi tapasztalatai egyaránt azt mutatják, hogy a fenntartható épületek létrehozása versenyelőnyt jelent; a továbbiakban is ezt az utat járva támogatjuk jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink bővülését.”

Kerekes István
GLP Europe, országmenedzser
Kerekes István MRICS 1999-ben végzett közgazdászként a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. 2003-ban Master of Science in Real Estate, 2009-ben pedig MBA diplomát szerzett, előbbit a Budapesti Mű
Tovább
Kerekes István MRICS 1999-ben végzett közgazdászként a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. 2003-ban Master of Science in Real Estate, 2009-ben pedig MBA diplomát szerzett, előbbit a Budapesti Mű Tovább

Címlapkép: GLP Sziget Logisztikai Központ első ütemének első csarnoka, forrás: GLP

elemző
francia ország koronavírus járvány hullám omikron
kariko katalin
who getty stock
feher haz
auchan
antony blinken
horvátország zászló

MNB Intézet A fánk-hatás

A pandémia alaposan megbolygatta az ingatlanpiaci folyamatokat. Két kutató arra a kérdésre kereste a választ, hogy...

Online előadás
Hosszú távú portfólió építés ETF-ek segítségével, osztalékrészvények, gyorsnövekedésű részvények.
Ajándék ötlet
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
london felhőkarcoló