Előfizetői tartalom

Kemény küzdelmet folytatnak a reptereken a takarítás nagymesterei

Portfolio
Egy légikikötő tisztán tartása bonyolult és sokrétű szolgáltatást takar, rengeteg biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi kritériumnak kell megfelelni. Ezért sem mindegy, hogy mely cégeket választják ki a reptéri üzemeltetők a takarítási munkák elvégzésére. A B+N Referencia Zrt. 2022 január 1-étől - egy tavaly kiírt pályázat nyerteseként - újabb 4 évre elnyerte a prágai Václav Havel Repülőtér takarítási szolgáltatásait. A társaság 12 pályázó mellett, egyedüli magyar székhelyű vállalatként indult a tenderen.

Egy légikikötő tisztán tartása bonyolult és sokrétű szolgáltatást takar, rengeteg kritériumnak kell megfelelni. A különleges „üzem” és a havi többmilliós utasforgalom miatt a repülőtér üzemeltetők szigorú biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi követelményeket állítanak fel. A tisztaság és higiénia alapkövetelmény, de ezen kívül figyelembe kell venni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés