Előfizetői tartalom

Több ponton is megváltoztak az otthonteremtési támogatások feltételei

Portfolio
Január elsejétől számos ponton megváltoztak a kormányzati otthonteremtési támogatások igénylésének és felhasználhatóságnak feltételei. Az elsősorban a CSOK-ot és lakásfelújítási támogatást érintő változások mellett azonban több véghatáridő is közeleg 2022-ben. Az OTP Ingatlanpont szakértője azt vizsgálta meg, hogy a frissen közzétett módosítások és az év közben várható változások hogyan befolyásolhatják az ingatlanpiaci folyamatokat.

A Magyar Közlönyben december végén megjelent és 2022. január 1-től életbe is lépett kormányrendelet számos ponton módosította a családok otthonteremtésére vonatkozó támogatások igénylését és felhasználhatóságát. A témával egyébként a Portfolio-n már korábban is foglalkoztunk: Kapcsolódó cikkünk 2021. 12. 28. Figyelem, módosulnak a CSOK és más családtámogatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés