Előfizetői tartalom

Eladták a belvárosi irodaházat: kezdődhet a teljes felújítás

Portfolio
A Europa Capital, páneurópai ingatlanbefektetési alapkezelő bejelentette hogy a ConvergenCE kereskedelmi ingatlanbefektető és -fejlesztővel közösen megvásárolta az V. kerületi Akadémia Business Centert. Az akvizíciót követően az épület a Europa Capital egyik alapja, a Europa Fund VI portfóliójába fog tartozni és teljes felújítást végeznek majd rajta, hogy nettó zéró kibocsátás mellett működhessen áll a Europa Capital és a ConvergenCE közleményében.

A Duna partján, az Akadémia utca és az Arany János utca sarkán található, mintegy 12 500 négyzetméteres irodaház megvásárlásáról döntött a Europa Capital, illetve a cég 2005 óta magyarországi partnereként tevékenykedő ConvergenCE. Az Akadémia Business Center sokáig a Raiffeisen Bank székhelyeként szolgált, a tranzakció lezárultát követően pedig új lehetőséget kínál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés