irodaház zöld
Ingatlan

Lemond pozíciójáról a GTC igazgatótanácsának elnöke

Portfolio
Közös megegyezéssel lemond jelenlegi pozíciójáról Yovav Carmi, a GTC igazgatótanácsának elnöke. A szakember több mint 20 éven át volt tagja a cégcsoportnak és 2020 szeptembere óta látta el a GTC igazgatótanácsának elnöki feladatait.

Közös megegyezéssel lemond jelenlegi pozíciójáról Yovav Carmi, a GTC igazgatótanácsának elnöke. A szakember több mint 20 éven át volt tagja a cégcsoportnak, 2020 szeptembere óta töltötte be a cég igazgatótanácsának elnöki posztját. Irányítása alatt a vállalat megerősítette vezető szerepét a kelet-közép-európai kereskedelmi ingatlanfejlesztési piacon. A cég minősítési folyamatokon ment keresztül, zöldkötvényt bocsátott ki, ami lehetővé tette a finanszírozási stratégia megváltoztatását.

A szakember 2021-ben a belgrádi irodaportfólió értékesítését irányította, olyan ingatlanokkal, mint a Green Heart, a FortyOne, a Belgrade Business Center, a 19 Avenue és a GTC House, összesen 122 175 négyzetméteren.

Emellett vezetősége alatt számos projekt befejeződött Zágrábban és Szófiában, Szófia és Belgrád központjában pedig új fejlesztések kezdődtek el. Yovav Carmi 2001 óta a Csoport számos külföldi leányvállalatának pénzügyi igazgatója és igazgatótanácsának volt tagja, 2011 és 2015 között a GTC SA igazgatótanácsának tagja, majd 2015 és 2020 között operatív vezérigazgató-helyettes lett. 2020-ban a GTC SA vezérigazgatójává és igazgatótanácsának elnökévé választották.

Carmi Yovav
GTC Group, igazgatótanács elnöke
 Tovább

„Szeretném megköszönni Yovav Carminak azt a több mint 20 intenzív évet, amit cégünknek szentelt. Fejlesztőként, ingatlantulajdonosként, befektetőként és munkáltatóként a GTC elismert vezetőjévé vált. A befektetők és a bérlők szemében a cég márkáját újjáalapítva Yovav erőfeszítése és elhivatottsága sok éven át a GTC fejlődését fogja táplálni." - mondta el Fekete Zoltán, a GTC felügyelőbizottságának elnöke.

„Őszintén hálás vagyok azért az izgalmas és sikeres kalandért, amelyet a GTC-vel 20 éven keresztül átélhettem. Pozitív vagyok mindaddig, amíg a valóban elhivatott ingatlanszakértők, akik jelenleg a cég középpontjában állnak, továbbra is minden tevékenységükben a mostani értékrendet alkalmazzák, legyen szó portfóliófejlesztésről, befektetői kapcsolatokról, fenntartható fejlődésről, ESG-jelentésekről vagy bérlőkről.” – kommentálta Yovav Carmi.

Címlapkép forrása: Getty Images

elemző
francia ország koronavírus járvány hullám omikron
kariko katalin
who getty stock
feher haz
auchan
antony blinken
horvátország zászló

MNB Intézet A fánk-hatás

A pandémia alaposan megbolygatta az ingatlanpiaci folyamatokat. Két kutató arra a kérdésre kereste a választ, hogy...

Online előadás
Hosszú távú portfólió építés ETF-ek segítségével, osztalékrészvények, gyorsnövekedésű részvények.
Ajándék ötlet
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
london felhőkarcoló