Előfizetői tartalom

Úgy érzed, hogy túl magas a lakbér? - Mindez nem a véletlen műve

Legutóbb egy átfogó felmérés keretében arról kérdeztük olvasóinkat, hogy mit tapasztalnak a lakásbérleti-díjak tekintetében a járvány eleje óta. Több helyen is halljuk, látjuk, hogy a bérleti díjak folyamatosan emelkednek, és bár a KSH-ingatlan.com statisztikája alapján még mindig a covid előtti csúcsok alatt vannak a számok, sok bérlő panaszkodik arra, hogy már régen többet fizet a két évvel ezelőtti díjaknál. Éppen ezért arra kértük olvasóinkat, hogy akár bérlőként, akár bérbeadóként, mondják el, ők mit tapasztalnak a kiadó lakások bérleti díjai kapcsán. Íme az eredmények.

Nem kell sokat visszamenni az időben ahhoz, hogy látványos fordulatokat láthassunk a budapesti kiadó lakások árazása kapcsán. Nagyon ritka esemény, hogy egy évek óta stabilan dráguló piacon egy hirtelen irányváltással zuhanni kezdjenek a bérleti díjak, a covid hatására viszont pont ez történt 2020 tavaszán Budapesten. A nemzetközi turizmus leállása miatt hónapokig befagyott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés