Előfizetői tartalom

Új funkcióval bővült a BKK FUTÁR

Portfolio
Új funkcióval bővült a FUTÁR alkalmazás a BKK, a BFK és a MÁV együttműködésének eredményeként: mostantól a Budapest-bérlettel igénybe vehető vasúti járatok is megjelennek a felületen, így még könnyebben tervezhető az utazás Budapesten belül, valamint a főváros és az agglomerációs települések között - írja Vitézy Dávid, közösségi oldalán.

"A budapesti külső kerületek bizonyos részeiről ma is versenyképes a vasút, így az ott lakóknak is lehetőségük lesz az alternatívák közül válogatni. Ezzel a fejlesztéssel a MÁV-Start járatait is lehetséges alternatívaként ajánlja fel a rendszer, így akik vonattal érkeznek a fővárosba, vagy Budapesten belül közlekednek így, gyorsabban, kevesebb átszállással érhetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés