vasút vonat
Ingatlan

Új funkcióval bővült a BKK FUTÁR

Portfolio
Új funkcióval bővült a FUTÁR alkalmazás a BKK, a BFK és a MÁV együttműködésének eredményeként: mostantól a Budapest-bérlettel igénybe vehető vasúti járatok is megjelennek a felületen, így még könnyebben tervezhető az utazás Budapesten belül, valamint a főváros és az agglomerációs települések között - írja Vitézy Dávid, közösségi oldalán.

"A budapesti külső kerületek bizonyos részeiről ma is versenyképes a vasút, így az ott lakóknak is lehetőségük lesz az alternatívák közül válogatni. Ezzel a fejlesztéssel a MÁV-Start járatait is lehetséges alternatívaként ajánlja fel a rendszer, így akik vonattal érkeznek a fővárosba, vagy Budapesten belül közlekednek így, gyorsabban, kevesebb átszállással érhetik el úticéljukat. Ezzel együtt könnyebben megtervezhetik, hogy a vonatról leszállva melyik BKK-járattal tudnak a leggyorsabban célba érni." - hangsúlyozta a szakember.

A böngészőkben illetve az okos eszközök képernyőjén a BKK felszíni járművei, illetve a MÁV-HÉV szerelvényei mellett immár a vasúti szerelvények mozgását is nyomon lehet követni. Mindezzel a városon belüli vasúti utazás is könnyebbé válik, hiszen a Budapest-bérlettel többletköltség fizetése nélkül a közigazgatási határon belül is számos vonat vehető igénybe jelenleg is. Ez a kör pedig tovább bővül a jövőben a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiában foglalt beruházások megvalósulásakor, így például a Déli Körvasút megépítésével.

Új lakás keresőTOVÁBB AZ ADATBÁZISRA
BudaPart
29–124 m20–0 M Ft
DIVINUS DINGI TÁRSASHÁZ SIÓFOK
54–75 m278–167 M Ft
Metrodom River
28–116 m239–117 M Ft
Napfény Resort
41.97–182.31 m258.97–373.83 M Ft
River Passage
35–121 m244.3–156 M Ft
VABA Apartments
47.04–81.95 m256.27–111.07 M Ft

"A Budapest Fejlesztési Központ kezdeményezésére augusztus vége óta a MÁV-HÉV járatai is megjelennek a FUTÁR felületén, most pedig a Budapesti Közlekedési Központ és a MÁV - szintén a BFK által kezdeményezett - együttműködése hozta meg gyümölcsét a vonatok adatainak hozzáadásával. Ráadásul nemcsak a számozott elővárosi vasúti járatokat (például S60, Z30, G72) lehet figyelembe venni az utazás megtervezésénél, hanem azokat is, amelyek távolsági vagy éppen nemzetközi járatként közlekednek ugyan, de az agglomerációs forgalomban is utazhatunk velük. Ez a fejlesztés a budapestieknek és az agglomerációból munkába járóknak egyaránt komoly segítség lesz, továbbá hozzájárul ahhoz a célunkhoz, hogy integrált legyen a fővárosban és térségében a közösségi közlekedés." - emelte ki Vitézy.

Címlapkép forrása: Getty Images

elemző
francia ország koronavírus járvány hullám omikron
kariko katalin
who getty stock
feher haz
auchan
antony blinken
horvátország zászló

MNB Intézet A fánk-hatás

A pandémia alaposan megbolygatta az ingatlanpiaci folyamatokat. Két kutató arra a kérdésre kereste a választ, hogy...

2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Online előadás
Hosszú távú portfólió építés ETF-ek segítségével, osztalékrészvények, gyorsnövekedésű részvények.
Ajándék ötlet
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
london felhőkarcoló