Előfizetői tartalom

2023-ban indulhat a Gellért-hegyi sikló - Megvan az új engedély!

Portfolio
Új építési engedélyt szerzett, a korábbi, 2022. február 1-ig érvényes építési engedély mellé a Gellérthegyi Sikló Kft. a Gellért-hegyi sikló megvalósítására. A Budapest Főváros Kormányhivatala által kiadott újabb, azaz második engedély kézhez vételével újabb akadály hárult el a beruházás megkezdése elől. A jelenlegi tervek szerint az utazóközönség 2023 második felében veheti használatba az új siklót.

Újabb mérföldkövet tudhat maga mögött a Gellérthegyi Sikló Kft., miután a Budapest Főváros Kormányhivatala új építési engedélyt adott ki a Gellért-hegyre tervezett sikló megépítésére, a jelenleg is hatályos építési engedély mellett. Az új építési engedély birtokában tovább folytatódhat az építési munkálatok előkészítése. A terület birtokba vételét követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés