Előfizetői tartalom

Ebben a mediterrán országban nyit szállodát az Indotek Group

Portfolio
Görögországban terjeszkedik tovább az Indotek Group, amely egy háromcsillagos, 124 szobás szálloda felvásárlásával lép be az athéni ingatlanpiacra. Az Oscar Hotel Athén a cégcsoport első görögországi ingatlanakvizíciója, amellyel több mint hatezer négyzetméternyi területtel bővítette nemzetközi ingatlanportfólióját. A társaság célja, hogy a teljes körű felújítást követően a jelenleg zárva tartó szálloda mielőbb újranyithasson, ezáltal pedig hasznosulhasson. Az Indotek Group az akvizícióval tovább erősíti nemzetközi ingatlanpiaci pozícióját Görögországban és Délkelet-Európában.

Görögországban vásárolt szállodát az Indotek Group, így Magyarország mellett összesen már 12 országban van jelen az ingatlanpiaci társaság. A jelenleg zárva tartó, háromcsillagos Oscar Hotel Athén több mint hatezer négyzetméteres épületét az Indotek Group azzal a céllal vásárolta meg a görög NBG Banktól, hogy teljes körű felújítást követően hosszú távon üzemeltesse....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés