Előfizetői tartalom

Élet 20 négyzetméter alatt: ezekben a kerületekben pörög legjobban a minilakások piaca

Portfolio
A 10-20 négyzetméter közötti ingatlanok, vagyis a minigarzonok különlegességük miatt mindig nagyobb figyelmet kapnak az átlagosnál, igaz, csekély részét képezik a lakáspiaci forgalomnak. A Duna House, legfrissebb elemzésében ezt a lakástípust járta körbe, bemutatva, hogy elsősorban hol, kik, milyen céllal keresik ezeket a lakástípusokat.

A minilakások keletkezésének története nagyon sokféle lehet. A legtöbb esetben valamilyen egyéb funkciót betöltő kisebb, jellemzően a szuterén vagy földszinti részen található helyiséget – például gondnok- vagy cselédlakásokat – alakítottak, illetve alakítanak át lakássá, de nem ritkák a tárolókból, garázsokból létrehozott miniotthonok sem. Ingatlanpiaci befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés