Előfizetői tartalom

Elindult a bontás: így néz ki a Feneketlen-tó mellé tervezett irodaház helyszíne

Portfolio
Elindultak a bontási munkák a Feneketlen-tó közelében megvalósuló ParkSide Offices irodaház helyén. A 16 ezer négyzetméteres, 5 szintes irodaház épületét a Horizon Development fejleszti és megfelel majd a LEED, WELL és az Access4You kritériumainak, az átadása pedig 2024-ben várható - tette közzé a társaság, LinkedIn oldalán.

Elindultak a bontási munkák a dél-budai alpiac északi részén, a Feneketlen-tó mellett megvalósuló ParkSide Offices irodaház helyén. Az ingatlan tervezésénél 3 alapfunkciót vettek figyelembe, a zöld környezetet (greenery), a közösségi élményt (community) és a rugalmasságot térben és időben (flexibility). Az épület 16 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterületet foglal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés