Előfizetői tartalom

Elhárulhat még egy akadály: sínen van a budai fonódó villamos ügye

Portfolio
A Budai Fonódó villamoshálózat II. üteme a Szent Gellért tértől a Műegyetem rakparton, a Pázmány Péter sétányon és a Dombóvári úton át a Budafoki útig tarthat majd. Korábban már megállapodott a Kormány és a Főváros a beruházásról, a tervek nem is olyan régen elkészültek, ám a Főváros kifogásolta ezeket. Újabb egyeztetések után azonban úgy tűnik, hogy sikerül egyezségre jutni és a módosítások felvezetése után tovább haladhat a közlekedési beruházás.

Nem rég készültek el a Budai Fonódó villamoshálózat II. ütemének tervei, a főpolgármester azonban kevésnek tartotta a telepítendő fák számát. Vitézy Dávid közösségi oldalán bejelentette, hogy megbeszélésre hívta az ügyben érintett szerveket és képviselőit (Főváros, XI. kerület, főépítész, főtájépítész, BFK, BKK, BKV, a közút és közmű kezelők), hogy minél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés