Előfizetői tartalom

Ennyiért lehet ma Budapest különböző pontjain irodaterületet bérelni

Portfolio
Bár a tavalyi év nem az új átadásokról szólt a budapesti irodapiacon, a Cushman & Wakefield elemzése szerint bőven van még fejlesztés a csőben. A várakozások szerint 2022 végéig akár 350 ezer négyzetméter is elkészülhet, ami jelentősen növelné a mostani, még 4 millió négyzetméter alatti állományt. A gyorselemzés arra is kitért, hogy mennyiért lehet ma prémium irodaterületet bérelni a belvárosban és a Váci úti folyosón.

2021 nem az új irodaház-átadások alapján fog bekerülni a hazai irodapiac történetébe. A harmadik negyedév után a budapesti modern irodaállomány a negyedik negyedévben sem bővült új irodaházzal, így új átadások tekintetében teljesen "kiszáradt" a piac. Jövőre azonban már több építés alatt álló projekt is elkészülhet. A Cushman & Wakefield ennek volumenét 350 ezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés