Előfizetői tartalom

Az egyszerű ingatlankiadás ideje lejárt: extra szolgáltatásokkal kényeztetné a bérlőit az ingatlanfejlesztő

Portfolio
Az itthon is aktív, egyik vezető logisztikai ingatlanfejlesztő, a Prologis, kiegészítő raktárszolgáltatások nyújtásával különböztetné meg magát a versenytársaktól. Jelenleg a vállalat bevételeinek 84%-a a bérleti díjakból származik, de azt tervezik, hogy egyes telephelyeken még jobban felpörgetik az olyan extrákat, mint például napenergia vagy a targoncák biztosítása a bérlőknek, illetve különböző logisztikai tech és automatizálást segítő megoldások - írja a Wall Street Journal. A raktáróriás tehát nemcsak a fejlesztői és bérbeadói bevételeit, hanem egyre inkább a szolgáltatásai után befolyó összeget is növelné. Tényleg ez lehet a jövő az ingatlanok bérbeadásánál?!

A San Francisco-i székhelyű, Magyarországon is aktív Prologis tervei szerint, több bevételre tesz majd szert a berendezések bérbeadásából és egyéb kiegészítő szolgáltatások nyújtásából. Jelenleg a bevételeinek 84%-a a raktárak kiadásából ered, a 2018-ban indított szolgáltatási üzletágtól (ami eddig főként a napelemekből származó energia árusítása volt a bérlőknek)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés