Előfizetői tartalom

Beindult a gépezet: mindenki raktárfejlesztésbe kezdett, sorra dőlnek a rekordok

Portfolio
2021 negyedik negyedévében öt épülettel, összesen 166 350 négyzetméterrel bővült a budapesti és a Budapest környéki agglomeráció spekulatív állománya. Átadtak három épületet két CTParkban (Vecsés és Budapest East), de a HelloParks Maglód és a GLP Sziget Logistics egyik épülete is elkészült. Az üresen álló területek aránya 3,2 százalékot tett ki.

A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumának (BIEF, BRF) tagjai: CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, ESTON International, JLL és a Robertson Hungary. A negyedik negyedévben a teljes bérlői kereslet 237 475 négyzetmétert tett ki, ami 115%‐os növekedést jelent az előző év azonos időszakában regisztrált volumenhez képest, így a 2021‐es kereslet rekordméretűnek számít....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés