Előfizetői tartalom

Ilyen volumenű parkfejlesztés legalább 50 éve nem volt Budapesten

Portfolio
Az elmúlt évtizedek legnagyobb parkfejlesztése indulhat el hamarosan Budapesten a Csepel-sziget északi csúcsának átalakításával. Hogy mire kell figyelni egy ilyen léptékű zöldterület-fejlesztésnél, arról a Mandiner a közpark vezető tervezőivel, Mohácsi Sándorral, Balogh Péter Istvánnal (s73 Kft.), Herczegné Ghyczy Zsuzsannával (Árgus Kft.) valamint Pápai Veronikával (Openspace Kft.) beszélgetett. A Csepel Park terveivel, megvalósításával a jövő héten mi is kiemelten foglalkozunk, és a következő napokban még egy online konferenciát is meghirdetünk a témában.

„Ilyen mértékű parkfejlesztés, mint ami a csepeli szigetcsúcson készül, legalább 50 éve nem volt Budapesten. A fővárosban most ismét egy zöld reneszánsz tapasztalható, amire a történelme során már korábban is volt példa." - mondta el a lapnak Balogh Péter István. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés