Előfizetői tartalom

Már zúgnak a gépek az angyalföldi ökobarát lakópark építésénél

Portfolio
A LIVING eddigi legzöldebb lakófejlesztése, a Rozsnyay utcában található Le Jardin területén január közepén megkezdődtek az építési munkálatok. A 2021-ben indított lakóparkfejlesztés két ütemében összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelében. A Le Jardin lakásai ideális választást jelentenek családoknak, idősebb házaspároknak és mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat és a környezet védelme. A lakópark első ütemének átadása 2024-ben várható.

Még tavaly nyáron számoltunk be róla, hogy új, ökobarát lakópark épül Angyalföldön. A Living fejlesztésében megvalósuló Le Jardin lakópark építési munkálatai január közepén indultak el, az eredetileg tervezett 360 lakás helyett, a fejlesztő legfrissebb közleménye alapján két ütemben, összesen 310 öko lakás fog felépülni. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés