Előfizetői tartalom

Nincs megállás: több mint 1 millió négyzetméter ömlik idén a raktárpiacra

Portfolio
A retail piacon felújítási láz tört ki, a logisztikai ingatlanoknál pedig nem csitul a bérlők területéhsége. A CBRE legfrissebb tanulmányából, a Real Estate Market Outlook 2022-ből az is kiderül, hogy ebben az évben egy fél VII. kerületnyi, azaz több mint 1 millió négyzetméternyi ipari ingatlant adhatnak át az országban, amiből mintegy félmillió négyzetméter a közép-magyarországi régióban összpontosul. 

A tegnapi cikkünkben a magyar befektetési piac sajátosságait is sorra vettük, hasonlóan a kereskedelmi ingatlanoknál elérhető hozamszintekhez. A legfontosabb megállapítások, illetve számok: a retail piacon a prime hozamok már egy jó ideje 6,25%-on stagnálnak; a logisztikai ingatlanoknál gyors csökkenés ment végbe és a 7-8%-os szintről 2021 végére már 5,75%-ra estek a hozamok;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés