Előfizetői tartalom

Teljesen átformálná a bulinegyed arculatát az önkormányzat

Portfolio
Gyökeresen átalakítaná a VII. kerület arculatát a helyi önkormányzat egy a héten bemutatott tervezet szerint. Az elképzelést még csak lehetőség szintjén vizsgálják, így semmi biztosat nem lehet még állítani a kerület jövőjéről, de a jelenlegi vezetés gondolatainak irányvonala már látszik: kultúrnegyeddé alakítanák át a hírhedt bulinegyedet, a sztereotip brit legénybúcsús közönséget pedig fiatal feltörekvő művészekre cserélnék.

A bulinegyed kérdése az elmúlt években egyre hangosabb téma lett a közbeszédben miután a jelenlegi helyi vezetés az előzőhöz képest sokkal élesebb hangot ütött meg a kerület éjszakai életét illetően. A helyi lakosok már régóta panaszkodnak az elviselhetetlen zajra, a nem létező köztisztaságra és a bűnözés elterjedésére. A helyi önkormányzat meg is hallotta a hangjukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés